(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Boršč
Potřebné ingredience
Syrová zelenina:červená řepa,mrkev,petržel,brambory,cibule,bílé zelí.Koření: bobkový list,nové koření,černý pepř celý,sůl,rajský protlak.
Postup přípravy
Postup:uvaříme žebírka (dle libosti vepřové, hovězí můžou být i uzené) vývar scedíme maso obereme od kostí a vrátíme spět do vývaru.Brambory a cibuli nakrájíme na kostičky, zelí na nudličky a mrkev,petržel a červenou řepu nastrouháme na větším struhadle.Do vývaru dáme vařit řepu.Na pánvi na sádle zpěníme cibulku přidáme mrkev a protlak a podusíme.Do vývaru přidáme postupně zelí,brambory,podušenou zeleninu z pánve.Vaříme do měkka, polívka má být hustá od zeleniny.Na talíři přidáme 1PL zakysaný smetany. Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ludjur
(upraveno)
27. 8. 2010, 23:25
Tak toto som nikdy nejedla a vraj keď je boršč dobre urobený, tak je to pochúťka...Svetlanko, asi tento tvoj vyskúšam, ukadám si recept
nahlásit
Svetla35
(upraveno)
28. 8. 2010, 7:39
@ludjur
Ludmi,u nás na boršču pochutná cela rodinka ,do konce si dává i tchyně
nahlásit